Дата: 22.12.18 р.

КОБ-19

Економіка

Ониськів Н.Б., 15

Устаткування

Данилів О.В., 12

ТПЇ

Намурована М.В., 32

 

К-28

Фізкультура

Лопацький С.В.

ТКВ

Зайцева Г.Т., 22

ТКВ

Зайцева Г.Т., 22

 

К-29

Лабораторна робота

Лабораторна робота

ТПЇ

Душенко Р.В., 22

 

КТ-18

Устаткування

Данилів О.В., 12

ТПЇ

Душенко Р.В., 22

Устаткування

Данилів О.В., 12

 

О-57

Кулін. ха-ка

Косовська Л.І., 33

Кулін. ха-ка

Косовська Л.І., 33

Фізкультура

Радецька, Українець

 

ПАП-9

Психологія

Савчук Л.М., 34

Психологія

Савчук Л.М., 34

Виробниче навчання

 

ПАП-8

Підпр. успіх

Храбатин О.І., 43

Інформ. сист.

Болотинюк І.М., 41

Інформ. сист.

Болотинюк І.М., 41

 

КМ-31

Інформ. сист.

Болотинюк І.М., 41

Фізкультура

Українець А.І.

Бух.облік

Павловська Г.Ф., 43

 

КД-3

ППП

ППП

ППП

 

 

ГО-3

Іноземна мова

Федун Н.В

Іноземна мова

Федун Н.В

 

 

М-2

Історія України

Хромей Г.В., 46

Комун д.

Ониськів Н.Б., 15

Комун д.

Ониськів Н.Б., 15

 

ГО-5

Фізкультура

Українець А.І.

Захист Вітчизни

Князєва Н.О., 47

Іноземна мова

Федун Н.В

 

КОБ-17

Іспит – ТПЇ – Пйонтко Г.З., 13- 9.00

 

 

 

ГО-4

Іспит – історія укр. культури – Хромей Г.В., 46 – 10.00

 

 

 

КОБ-16

Іспит – ТПЇ – Горпинко Т.М., 21 – 8.30

 

 

 

РО-5

Іспит – Основи менеджменту, маркетингу – Карач В.С., Храбатин О.І., 35 – 9.30

 

 

 

Розклад занять

 

в групі К-54 «Кухар третього розряду»

 

 з 22.12.2018 по 29.12.2018 

 

 

 

Субота

 22.12.18.

Середа

26.12.18.

Четвер

27.12.18.

П’ятниця

28.12.18.

Субота

 29.12.18.

К-54

на 11.00

на 10.00

на 10.00

на 10.00

на 10.00

1п. (2год.) к.32

1п. (2год.) к.47

1п. (2год.) к.33

1п. (2год.) лаб.№1

1п. (2год.) к.34

 

Технологія приготування їжі

Карасьова Н.І.

 

Устаткування

Котенко М.А..

 

 

 

2п.(2год.) к.32

2п.(2год.) к.47

2п.(2год.) к.33

2п. (2год.) лаб.№1

2п.(2год.) к.33

 

Технологія приготування їжі

Карасьова Н.І.

 

Устаткування

Котенко М.А..

 

 

 

3п. (2год.) лаб.№1

3п.(2год.) к.21

3п.(2год.) к47

3п.(2год.) к.47

3п.(2год.) к.21

 

Лабораторні роботи

Дмитрук М.М.

 

 

Технологія приготування їжі

Карасьова Н.І.

 

 

 

4п. (2год.) лаб.№1

  4п.(2год.) к.21

4п.(2год.) к.33

4п.(2год.) к.47

  4п.(2год.) к.21

 

Лабораторні роботи

Дмитрук М.М.

 

 

Технологія приготування їжі

Карасьова Н.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Методист                                                Князєва Н.О.

 

Комп'ютерна допомога, встановлення програмного забезпечення, налаштування мереж, антивірусний захист тощо.КАБ 41.